Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Emërohet drejtori i ri i Administratës 

2021/12/10 - 7:47

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës  z.Burim Berisha mori vendim që të emroj drejtor të Administratës së përgjithëshme Komunale z.Amir Bullatovci. z.Bullatovci është ekonomist me përvoj pune dhjetëvjeçare në Ministrin e Financave, Punës dhe Transfere-Administrata Tatimore e Kosovës .

Është i lindur në fshatin Miradi e Poshtme jeton në Fushë-Kosovë, është i martuar dhe ka një fëmijë.