Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Fermerët e komunës së Fushë-Kosovës pajisen me motokultivator

2018/08/10 - 9:53

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, përfundoi shpërndarjen e 200 motokultivatorëve për fermerët e komunës së Fushë-Kosovës.

Shpërndarja e këtyre pajisjeve do të ndikoj në zhvillimin e bujqësisë dhe lehtësimin e punëve për këta përfitues.

Motokultivatorët  janë siguruar nga buxheti i komunës dhe pritet që fermerët e komunës së Fushë-Kosovës të përfitojnë edhe në të ardhmen, kështu që angazhimi i tyre për prodhimin e kulturave bujqësore të jetë edhe më i lehtë.