Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Ftesë

2018/04/16 - 9:40

Ftohen banorët e Fushë-Kosovës në anën e djathtë të Rrugës “Nënë Tereza” Fushë-Kosovë/ Prishtinë dhe  Rruga “E Pejës” e deri te  Rruga për Uglar, në hyrje të  Fushë-Kosovës, që të marrin pjesë në debatin me temë:

                                  “HARTIMI I HARTËS ZONALE PËR KOMUNËN E FUSHË-KOSOVËS”

Debati mbahet të enjten më datë: 19.04.2018 (e enjte) duke filluar nga ora 14:00  në objektin e ri të Komunës në Sallën e Kuvendit, Rruga “TAHIR ZEMAJ”  Nr. 02 Fushë-Kosovë.