Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Inaugurohet objekti i ri i Kompanisë Regjionale të Mbeturinave “Pastrim”

2021/10/07 - 10:39

Në Pomozotin sot është inauguruar objekti i ri modern i Kompanisë Regjionale të Mbeturinave (KRM) “Pastrimi”, i ndërtuar me bashkëfinancim.

Inaugurimin e bënë kryetari i komunës Burim Berisha dhe Kryeshefi i KRM Pastrimit z. Burim Kelmendi së bashku me disa qytetarë.

Ishte kënaqësi të dëgjohen falënderimet e banorëve për punët që po bëhen për mjedisin, si dhe për këtë objekt kaq të dobishëm e funksional.

.

.