Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

JUMBO ndihmon kopshtin “Gëzimi Ynë”

2022/11/18 - 7:56

Drejtori komunal i Arsimit z. Fadil Krasniqi dhe drejtoresha e kopshtit “Gëzimi Ynë” në Fushë Kosovë znj.Sherife Tërnava, kanë pritur sot ekipin e JUMBO me në krye znj.Drilona Malokun, drejtoreshë e kompanisë.

Qëllimi i takimit ishte finalizimi i investimeve të tyre në kopshtin “Gëzimi Ynë” në Fushë Kosovë. Gatë pritjes zyrtarët komunal falënderuan kompaninë JUMBO për kontributin e tyre financiar duke ju uruar suksese dhe bashkëpunim edhe në të ardhmen!