Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Komiteti për Persona me Nevoja të Veçanta viziton zyren e Handicap Kosova

2022/08/04 - 8:35

Me datë 02.08.2022  Komiteti për Persona me Nevoja të Veçanta i përfaqsuar nga Maliq Thaqi kryesues i ketij komiteti dhe Etnik Berjani antar i komitetit nga Kuvendi komunal Fushe Kosove mbajten nje takim me organizaten “Handicap Kosova” po ashtu shfrytzuam rastin ta vizitojn zyren e Handicap Kosova qendra në Fushë-Kosovë  ku takuan udhëheqesit e kesaj organizate dhe nga afer shikuan punen  që behet nga stafi i kesaj qendre me persona me nevojshme te veçanta. Kjo qender ka nevoja per hapsir shtesë dhe paisje adekuate.

Komuna e Fushë-Kosovës do të vazhdon mbeshtetjen e përsonave me nevoja të veqanta, duke u kujdesurë për secilēn kërkese me kujdes dhe perkushtim te veqant.