Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Kryetari Berisha emëron drejtorin e shëndetësisë

2021/12/15 - 1:56

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z.Burim Berisha sot emëroj Drejtore të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, znj.Mimoza Shala-Kolshi. Ky emërim aq sa është i duhur është edhe reformues.

znj.Shala-Kolshi ka dëshmuar veten edhe më herët në fushën e menaxhimit të të njëjtës drejtori por edhe në bashkëpunim vendor e ndërkombëtar.

Mimoza me profesion është ekonomiste e gjithashtu ka qenë pjesëmarrëse në disa konferenca ndërkombëtare lidhur me menaxhimin e fushës së shëndetësisë.

Punët dhe reforma veçse kanë filluar, e kuadrot si Mimoza, e bëjnë më të lehtë realizimin e qëllimeve tona.

Mimoza, është e martuar dhe është nënë e dy fëmijëve!