Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Largohen mbeturinat dhe pastrohet stadiumi i qytetit

2023/03/10 - 11:18

Po vazhdon mirëmbajtja e hapësirave publike. Kësaj radhe ekipet që po kujdesën për mirëmbajtjen a ambientit kanë pastruar hapësirat afër stacionit të trenit, shtëpisë së kulturës dhe hapësirave për rreth ndërkohë është pastruar edhe stadiumi i qytetit dhe Nënkalimin në rrugën kryesore.

Të kujdesemi të gjithë bashkë për një ambient sa më të pastër!