Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Mirënjohje për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Fushë-Kosovë

2021/03/11 - 3:59

Oda e Mjekëve të Kosovës ka ndarë mirënjohje për profesionistët shëndetësor, vullnetarët dhe stafin mbështetës të Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr. Fatmir Krasniqi” në Fushë-Kosovë. Kjo mirënjohje u nda në shenjë falënderimi për kontributin e dhënë në luftën kundër pandemisë COVID-19.