Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Njoftim nga DKRS

2022/09/01 - 5:17

Njoftojmë të gjitha OJQ-të dhe individët të cilët iu janë përkrahur Projekt/Propozimet me mjete financiare nga subvencionet në DKRS sipas thirrjes publike të datës 18.02.2022.