Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Njoftim nga KRM “Pastrimi” Njësia në Fushë-Kosovë

2020/07/30 - 11:18

KRM “Pastrimi”, njësia në Fushë-Kosovë njofton qytetarët e lokaliteteve Miradi e Epërme, Miradi e Ulët, Vragoli dhe Henc se të premten me datë 31.07.2020, nuk do të grumbullohen mbeturinat për shkak të festës së Kurban Bajramit. Besojmë në mirëkuptimin e juaj, gjithashtu urojmë festen e Kurban Bajramit për të gjithë besimtarët myslimanë.