Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Njoftim për dorëzimin e aplikimeve për legalizimin e ndërtimeve pa leje

2023/09/15 - 12:29

📢 Të nderuar qytetarë, ju njoftojmë se Ligji për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjit për Trajtimin e Ndërtimeve pa Leje tashmë ka hyrë në fuqi dhe nga data 1 shtator 2023, është hapur afati për dorëzimin e aplikimeve për legalizimin e ndërtimeve pa leje.

✅ Qytetarët mund të drejtohen në komunën e tyre përkatëse, ku dorëzohen edhe aplikimet për legalizim.

Legalizo ndërtimin, mos e humb mundësinë!