Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Njoftim për qytetarët e komunës së Fushë-Kosovës nga KRM “PASTRIMI”

2021/03/22 - 3:49

Për shkak reshjeve të pandërprera të borës dhe të vështirësive të krijuara nëpër rrugë dhe trotuare, njoftohen qytetarët se aty ku nuk kemi mundësi të hyjmë me kamion për të marrë mbeturinat, nuk do të ketë shërbim.

Ju lusim për mirëkuptim!