Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Njoftim rreth vaksinimit kundër COVID-19

2021/06/15 - 2:28

Vaksinimi i qytetarëve të komunës së Fushë-Kosovës me vaksinën kundër COVID-19 duke filluar nga data 15.06.2021 do të bëhet në hapësirat e sallës së edukatës fizike të SHMU “Vëllezërit Frashëri” në fshatin ‘Miradi e Poshtme’. Vaksinimi do të bëhet vetëm me termine të caktuara dhe për terminin e saktë qytetarët do të informohen paraprakisht.

Qendra e vaksinimit do të punojë nga e dita e hënë deri të premten, duke filluar nga ora 7:00 deri ora 20:00.