Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Pako ushqimore për familjet në nevojë

2022/04/30 - 4:58

Organizata “International Charity Organization” dhuroi 326 pako ushqimore për familjet në nevojë në Komunën e Fushë-Kosovës

Komuna e Fushë-Kosovës është falënderuese për ndihmat dhe bashkëpunimin me “International Charity Organization”

Shpresojmë që edhe në të ardhemen të kemi bashkëpunime të tilla në mënyrë që sado pak të ngrohet tryeza familjare me rastin e festave si kjo e Fiter Bajramit.