Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Pastrimi i hapësirave, angazhim i përhershëm

2021/10/11 - 1:28

Pastrohen parku te përmendorja e Adem Jasharit pastaj platoja përballë stacionit të Policisë si dhe hapësirat para stacionit të hekurudhave. Punët do të vazhdojnë edhe ditëve në vijim andaj lusim qytetarët që bashkë të kujdesemi për një ambient më të pastër dhe pa mbeturina.