Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Pastrohen hapësirat publike në qytet

2022/06/23 - 7:49

Pastrimi i hapësirave publike ka vazhduar edhe sot. Kësaj radhe janë pastruar  hapësirat te Qendra e re e Mjekësisë Familjare në Fushë Kosovë si dhe e gjithë hapësira për rreth ndërtesave te kompleksi 300.

Ashtu si edhe deri më tani kërkojmë nga qytetarët të jenë më të kujdesshëm që ambientin ta ruajmë dhe të kujdesemi të gjithë së bashku duke i vendosur mbeturinat vetëm aty ku e kanë vendin.