Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Përfundon asfaltimi i rrugës në Sllatinë të Madhe

2020/07/27 - 11:20

Ka përfunduar asfaltimi i rrugës në gjatësi prej 1.2 km në Sllatinë të Madhe. Me asfaltimin e kësaj rruge banorët do ta kenë më të lehtë lëvizjen dhe do të shfrytëzojnë mundësitë më të mira për qarkullim.