Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Poezitë e Lan Qyqalles arrijnë të botohen edhe në Indi

2023/03/10 - 1:21

Me 4 mars 2023 në Revistën nr. 63 në Indi, poetit nga Fushë Kosova, Lan Qyqalla i janë botuar tetë poezi. Ky sukses i poetit Qyqalla është sukses edhe i komunës sonë dhe jo vetëm.