Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Pritje në zyrën e Kryetarit të Komunës

2022/11/23 - 2:50

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z.Burim Berisha ka pritur në takim përfaqësuesen e Fondacionit Jahjaga, me ç’rast u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit mes Komunës së Fushë Kosovës dhe këtij fondacioni, ku parashihet ofrimi i mundësive për punë praktike për disa nga studentët e këtij programi.

Kryetarin Berisha i falënderoji dhe ofroj gatishmëri për bashkëpunime edhe në të ardhmen me Fondacionin Jahjaga.