Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Pritje në zyrën e kryetarit të Komunës

2021/11/25 - 2:34

Kryetari i komunës së Fushë-Kosovës z.Burim Berisha priti në një takim shkrimtaren znj.Elhame Gjyrevci që jeton dhe vepron në Danimarkë.

Duke e informuar kryetarin Berisha për jetën dhe veprimtarin e saj në mërgim, znj.Gjyrevci i dhuroi 2 librat e saja.

Kryetari Berisha falënderoi znj. Gjyrevci për vizitën dhe librat që ju dhuruan duke i uruar punë të mbarë në krijimtarinë e sajë.