Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Rregullohet rruga te lagjja “Muzhakët”

2021/01/14 - 2:22

Pas vërshimeve të shkaktuara nga reshjet e shiut në komunën e Fushë-Kosovës, ku dëmet ishin jashtëzakonisht të mëdha, komuna ka filluar gradualisht që aty ku është e mundur të intervenohet dhe të sanohen këto dëme.
Rruga “Muzhakët” tani është rregulluar dhe është bërë e kalueshme si për qytetarët po ashtu edhe për automjetet.