Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Shpërndahen pako me ndihma për familjet në nevojë

2022/04/29 - 7:46

Sot, Organizata ‘Jetimat e Ballkanit’ kanë dhuruar 200 pako ushqimore për familjet në nevojë në Komunën e Fushë-Kosovës.

Komuna e Fushë-Kosovës është falënderuese për ndihmën dhe bashkëpunimin me Organizatën ‘Jetimat e Ballkanit’.

Shpresojmë që edhe në të ardhmen të ketë bashkëpunime të tilla në mënyrë që sadopak të ngrohet tryeza familjare në rastin e festave si kjo e Fitër Bajramit.