Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Takim në zyre të Kryetarit të Komunës z. Burim Berisha

2018/07/30 - 3:28

Sot, kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z. Burim Berisha priti në takim z.Besnik Tahiri – Koordinator Nacional për Reforma Shtetërore.

Tema kryesore e diskutimit në këtë takim ishte problemi i furnizimit me ujë për Komunën e Fushë-Kosovës.

Kryetari z. Berisha e njoftoi z. Tahiri për gjendjen e tanishme të furnizimit me ujë në qytet dhe fshatra, si dhe e falenderoi atë për kohën dhe kontributin e dhënë në realizimin e kësaj kërkese e cila është jetike për qytetarët e Komunës së Fushë-Kosovës.