Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Takim në Zyrën e Kryesuesit

2023/01/12 - 1:41

Shoqatës “Miqtë e Amerikës” z.Agim Rexhepi, me bashkëpunëtorët e tij.

Takimi kishte karakter miqësor ku z. Ismaili i falënderoj përzemërsisht mysafirët për kohën dhe për kontributin e dhënë ndër vite në komunën e Fushë-Kosovës, duke u siguruar që këto praktika të mira të vazhdojnë edhe në të ardhmen.

Nga ana e tij z.Agim Rexhepi, shprehi falënderim për pritjen e veçantë dhe përkrahjen e vazhdueshme që i ka dhënë komuna e Fushë-Kosovës, dhe u zotuan për bashkëpunime edhe në të ardhmen, gjithmonë në të mirë të qytetarëve.​