Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Takim përshëndetës me zyrtarin e Komunës

2018/12/10 - 4:13

Zyrtari i Drejtorisë së Administratës, z. Sabit Xhakolli, me vendbanim në Fushë-Kosovë, i cili ka punuar një kohë të gjatë në Komunë shkon në pension të rregullt.

Me këtë rast Kryetari i Komunës, z. Burim Berisha dhe stafi i tij, organizuan një pritje lamtumirëse për të pensionuarin, të cilin e falënderuan për punën e tij shumëvjeçare dhe kontributin e dhënë në Komunë.

Kryetari dhe stafi komunal i uruan z. Sabit Xhakollit shëndet dhe ditë të mira në pension.