Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Vazhdojnë punimet në ndërtimin e objektit të Gjykatës në Fushë-Kosovë

2020/07/30 - 11:14

Këto ditë përkundër vështirësive në të cilat po kalon shoqëria jonë në përballje me pandeminë COVID-19, po vazhdohet edhe me punë. Ndërtesa e Gjykatës po vazhdon të ndërtohet dhe sipas njoftimeve nga organet mbikëqyrëse, punimet po zhvillohen sipas dinamikës së paraparë.