Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Vazhdon asfaltimi i rrugëve në Fushë Kosovë

2022/12/27 - 12:40

Projekti “Asfaltimi i  rrugëve ne Fushe Kosove” është  duke u zhvilluar në gjithë territorin e komunës së Fushë Kosovës. Këto ditë ka përfunduar asfaltimi i rrugëve “Hamdi Grajqevci” dhe “Bedri Pejani”.

Këto rrugë ishin të dëmtuar dhe ishte e domosdoshme ndërhyrja. Rrugët tani i përmbushin  standardet si rrugë me infrastrukturën përcjellëse të kompletuar.