Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Vjeshta në Fushë-Kosovë me lule dhe drunjtë dekorativ

2018/10/01 - 3:08

Në fillim të stinës së vjeshtës ka filluar mbjellja e luleve e cila do të vazhdojë gjatë tërë kësaj sezone.

Përveç luleve që po mbillen në hapësira ku ato mungojnë, javët në vazhdim do të fillojë edhe mbjellja e drurëve dekorativ kështu që e gjithë kjo do të ndikojë edhe më shumë në përmirësimin e ambientit. Po ashtu gjatë kësaj periudhe do të ketë përkujdesje dhe vëmendje të  mirëmbajtjes së këtyre hapësirave të gjelbëruara.