Republika e Kosoves

Fushë Kosovë

Njoftim për formular, të drejtën e votimit dhe aplikacionin për votim përmes Postës 13-21 Janar 21

2021/01/12 - 10:55

Forma e aplikacionit: Njoftim për formular, të drejtën e votimit dhe aplikacionin për votim përmes Postës 13-21 Janar 21