Republika e Kosoves

Gjakovë

Ftese dhe Rend Dite per mbledhje te jashtezakonshme te Kuvendit

2022/01/11 - 9:41

Forma e aplikacionit: Ftese dhe Rend Dite per mbledhje te jashtezakonshme te Kuvendit