Republika e Kosoves

Gjakovë

Ftese dhe rend dite per mbledhjen e 2 te Kuvendit 2021

2021/02/19 - 2:50

Forma e aplikacionit: Ftese dhe rend dite per mbledhjen e 2 te Kuvendit 2021