Republika e Kosoves

Gjakovë

25 gra afariste nga Gjakova përfitojne grante

2021/12/29 - 2:13

Organizata SHE-ERA bashkë me UN WOMEN dhuruan sot 25 pajisje pune për gratë afariste të komunës së Gjakovës.
Drejtoresha e Organizatës She-Era Mirlinda Kusari Purrini, tha se përmes projektit “Fuqizimi Ekonomik i Gruas” janë munduar që të lehtësojnë punën e grave që merren me biznes.
I ftuar në ceremoninë e ndarjes së pajisjeve ishte edhe kryetari i Gjakovës Ardian Gjini, i cili u shpreh falënderues për këtë angazhim të dy organizatave, ndërkaq ju bëri thirrje grave afariste që t’i shfrytëzojnë këto mjete dhe t’ua dëshmojnë të gjithëve se ky investim ja ka vlejtur.
Në emër të grave që merren me biznes fjalën e mori Surrie Tafarshiku e cila tha se do të u qëndrojnë besnike donatorëve dhe do të punojnë edhe më shumë në rritjen e prodhimit.