Republika e Kosoves

Gjakovë

Ambasada Amerikane ndihmon Gjakovën me 3000 teste Rapide

2021/05/28 - 3:35

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë sot janë dorëzuar donacion nga Ambasada Amerikane në Prishtine, 3000 teste Antigen RAPIDE Compactibile me V-CHEK Imunoflourosente. Komuna e Gjakovës dhe DSHMS është mirënjohëse dhe falënderuese për donacionin e dërguar nga Ambasada Amerikane