Republika e Kosoves

Gjakovë

Fëmijët e talentuar të BONEVET prezentojnë krijimet dhe shpikjet e tyre

2022/06/16 - 8:37

Aktiviteti më simpatik i shënuar për nder të Ditës se Çlirimit të Gjakovës, i organizuar nga BONEVET dhe i mbështetur nga DKRS ishte ai me fëmijët e talentuar të BONEVET.
Nënkryetari Flamur Fetahaj dhe Drejtoresha e DRKS-së Adea Roka panë nga afër krijimet dhe shpikjet e artistëve, shkënctarëve, matematicientëve dhe elektricistëve të vegjel, por super të talentuar.