Republika e Kosoves

Gjakovë

Gjakova pjesmarrëse në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit

2023/03/17 - 2:14

Komuna e Gjakovës po merr pjesë në Panairin ndërkombëtar të turizmit i cili po mbahet në Prishtinë.
Krahas shumë qyteteve nga Kosova dhe Rajoni, Gjakova po prezenton në këtë panair me resurset dhe mundësitë turistike si dhe me disa prej produkteve karakteristike që prodhohen në Gjakovë.
Këtë panair që ka filluar të enjten dhe do të zgjasë për tri ditë me rradhë, e ka vizituar edhe drejtori i drejtorisë për Zhvillim Ekonomik Ferdinand Kolaj, i cili para pjesmarrësve ka prezentuar potencialet e komunës së Gjakovës.