Republika e Kosovës
Republika e Kosoves

Gjakovë

Gjakovës i shtohen dy objekte të reja edukativo – arsimore

2022/10/19 - 9:23

Dy objekte të reja edukativo-arsimore, shpejtë do të jenë në dispozicion të fëmijëve të komunës së Gjakovës.
Konkretisht, bëhet fjalë për ndërtimin e objektit të ri shkollor në Ponoshec si dhe ndërtimin e institucionit parashkollor në Rezinë.
Të pranishëm në nisjen e këtyre projekteve ishin kryeministri i Republikës së Kosovës Albin Kurti, Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci, kryetari i komunës Ardian Gjini, kryesuesja e Kuvendit të Komunës Arbënesha Kuqi, Drejtoresha komunale e Arsimit Eranda Kumnova – Baçi si dhe përfaqësues tjerë nga institucionet qendrore dhe lokale.
Këto dy projekte financohen nga Qeveria e Republikës së Kosovës në vlerë rreth 2 milionë euro në tërësi.