Republika e Kosoves

Gjakovë

Komiteti për Komunitete mbanë mbledhjen e pestë për vitin 2022

2022/06/17 - 1:03

Është mbajtur sot mbledhja e pestë e Komitetit për Komunitete të Kuvendit të Komunë së Gjakovës.
Gjatë këtij takimi si fillim u shqyrtua dhe u miratua procesverbali i mbledhjes së fundit të KK-së.
Në pikën e dytë të rendit të ditës zyrtari i DKRS-s Fisnik Caka, dha informata lidhur me përkrahjen e iniciativave sportive, rinore dhe kulturore për komunitetet joshumicë në Gjakovë.
Pashtu, u prezentua raporti i Zyres Komunale per Komunitete në Komunën e Gjakovës, nga zyrtarja Pranvera Kërshi.
Mbledhja u pëmbyll me diskutim të temave të ndryshme të ngritura nga të pranishmit.