Republika e Kosoves

Gjakovë

Kryetari Gjini merr pjesë në koncertin e Universitetit “Fehmi Agani”

2024/01/12 - 1:10

Kryetari i Komunës Ardian Gjini, Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport Adea Roka dhe Drejtoresha për Arsim Eranda Kumnova Baçi, kanë qenë të pranishëm në koncertin artistik të festave të fundvitit, të organizuar nga Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani”.
Në fjalën e tij para të pranishmëve, Kryetari Gjini i ka përgëzuar Rektorin e këtij Universiteti Drilon Bunjaku, profesorët dhe studentët për sukseset e këtij viti që po lëmë pas. Ndërkohë, ai është shprehur i bindur që këto suksese, nuk do të ndalen as gjatë viteve në vijim.