Republika e Kosoves

Gjakovë

Kryetari Gjini pret në takim përfaqësues të Odës së Afaristëve të Kosovës

2020/01/24 - 2:56

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim përfaqësues të Odës së Afaristëve të Kosovës.

Ata janë dakorduar për bashkëpunim të mëtutjeshëm, me ç’rast kryetari Gjini është shprehur i gatshëm të mbështesë çdo lloj iniciative që vjen nga kjo Odë me Komunën e Gjakovës, siç është prurja e bizneseve të reja dhe çdo mundësi tjetër relevante.