Republika e Kosoves

Gjakovë

Kryetari Gjini pret në takim Shefin e Zyrës së UNMIK-ut për regjionin e Pejës dhe Prizrenit, Lino Sciarra

2021/12/22 - 2:04

Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, ka pritur në takim Shefin e Zyrës së UNMIK-ut për regjionin e Pejës dhe Prizrenit, Lino Sciarra dhe bashkëpunëtorë të tij.
Sciarra e ka uruar Kryetarin Gjini për mandatin e dytë qeverisës në Gjakovë. “Jam i bindur që ju me kolegët tuaj, do t’i sillni kësaj komune projekte të reja dhe me vlerë të madhe për banorët e kësaj komune” u shpreh ndër të tjera ai.
Kryetari Gjini e falënderoi atë për vizitën dhe gjatë bashkëbisedimit e informoi për vijueshmërinë e punëve në Gjakovë.
Sciarra dhe Kryetari Gjini, u shprehën se bashkëpunimi në mes të Komunës së Gjakovës dhe UNMIK-ut do të vazhdojë edhe më tutje.