Republika e Kosoves

Gjakovë

Kryetari Gjini vazhdon vizitat nëpër institucionet shëndetësore

2019/02/11 - 3:51

Edhe këtë fillim javë kryetari i komunës, Ardian Gjini së bashku me drejtoreshën e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale ka bërë vizitat nëpër Ambulantat e Mjeksësisë Familjare të Komunës së Gjakovës. Gjatë paradites së sotme janë vizituar AMF-të në fshatrat Krelan dhe Doblibare. Nga ana e stafit që janë shërbyes në këto qendra si Mjekë dhe Infermier, është theksuar që kanë probleme të vogla infrastrukturore të cilat janë të parapara për rregullim edhe me planin buxhetor të këtij viti.
E rëndësishme është që asnjëra nga këto qendra nuk ka probleme me furnizimin me medikamente esenciale dhe se banorët mund të marrin shërbime mjekësore.