Republika e Kosoves

Gjakovë

Lansohet projekti “Dhurata ime për ty”

2023/11/29 - 10:18

Kryetari i Komunës Ardian Gjini, ishte pjesë e lansimit të projektit “Dhurata ime për ty” nga Kisha “Rilindja e Kosovës – Gjakovë”.
Ka disa vite, që vullnetarë të shumtë kontribuojnë për këtë iniciativë, duke mbledhur kuti të zbrazëta dhe të njëjtat duke i mbushur me dhurata të ndryshme për t’iu dhuruar fëmijëve me kushte të rënda ekonomike në komunën tonë.
Përfaqësues të kësaj kishe dhe Kryetari Gjini, apeluan tek të gjithë ata që kanë mundësi të kontribuojnë për këtë projekt të veçantë, i cili sjell buzëqeshje tek fëmijët e komunës sonë.
Dhuratat në fjalë, shpërndahen gjatë festave të fundvitit dhe të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e kësaj iniciative, mund të drejtohen tek zyret e Kishës “Rilindja e Kosovës – Gjakovë”.