Republika e Kosoves

Gjakovë

Mbahet Debati Publik për Rregulloren komunale për Subvencione

2020/01/09 - 12:51

Është mbajtur sot Debati Publik për Rregulloren komunale për Subvencione, dokument i cili pritet të jetë në fuqi menjëherë pas miratimit në Kuvendin Komunal të Gjakovës.

Në këtë takim nga pjesëmarrësit, që kryesisht ishin përfaqësues të Organizatave të ndryshme Joqeveritare, janë dhënë vërejtjet dhe sugjerimet, e të cilat pas vlerësimit nga ana e komisionit do të inkorporohen në këtë draft – rregullore.