Republika e Kosoves

Gjakovë

Mbillen mbi 600 drunjë në pjesë të ndryshme të qytetit të Gjakovës

2022/10/25 - 2:15

Mbi 600 drunj të llojeve të ndryshme janë mbjellur përgjatë 10 ditëve të kaluara nga komuna e Gjakovës, nëpër pjesë të ndryshme të qytetit.
Këtij aksioni që mbetet në vazhdimësi, sot i është bashkangjitur edhe Organizata “Let’s Do It Peja” që ka dhuruar 35 drunj të llojit Likuidambar, Platanus, Meshtekna dhe Bli.
“Ne si komunë, bashkë edhe me shumë miq që po na përkrahin nuk do të ndalemi në aksione të tilla” është shprehur mes tjerash Kryetari i Gjakovës Ardian Gjini.
“Çdo investim publik ëshë obligim i secilit që ta ruajmë dhe mirëmbajmë” shtoi ai.