Republika e Kosoves

Gjakovë

Me sukses po vazhdon fushata “Gara për Gjakovë të Pastër”

2021/04/06 - 12:12

Rreth 450 nxënës të SHFMU “Zef Lush Marku” në Brekoc, në ditën e parë të zhvillimit të garës për Gjakovë të Pastër ndërmorrën aksionin për pastrimin e oborrit të shkollës.
Sa e sa punë do të bëhen deri më 05 Qershor
Cila shkollë do të jetë më e pastra?
Cila lagje gjithashtu?
Bashkë për ambient të pastër dhe kontribut për qytetin
Nga data 02 Prill deri më 05 Qershor, por edhe më shumë sepse nuk ka data për të mbajtur ambientin pastër