Republika e Kosoves

Gjakovë

Nënkryetari i Komunës Flamur Fetahaj sheh nga afër organizimin e testit të arritshmërisë

2022/06/16 - 8:16

Nënkryetari i Komunës Flamur Fetahaj bashkë me Drejtorin e Urbanizmit Arben Bakalli dhe Drejtorin për Buxhet dhe Financa, Durim Halilaj, vizituan sot Gjimnazin “Hajdar Dushi” dhe shkollën ekonomike “Kadri Kusari” për të parë nga afër mbarëvajtjen e testit të arritshmërisë për klasët e nënta, i cili sot po mbahet në nivel nacional.
Nënkryetari Fetahaj, u shpreh i kënaqur me mënyrën e organizimit të testit të arritshmërisë, njëkohësisht i uroj suksese të gjithë nxënësve të cilët sot i nënshtrohen këtij testi të rëndësishëm për vazhdimin e mëtejshëm të shkollimit.