Republika e Kosoves

Gjakovë

Nis vaksinimi Anti Covid në Gjakovë

2021/04/02 - 7:31

Pas arritjes së sasisë së parë të vaksinës Anti-Covid, ka filluar vaksinimi i punëtorëve shëndetësor në sektorin publik në komunën e Gjakovës.
Gjatë ceremonisë së fillimit të këtij procesi, Kryetari i Komunës, Ardian Gjini, u shpreh i lumtur që sot filloi faza e parë e vaksinimit. “Në komunën tonë, në këtë fazë, do të vaksinohen gjithsej 1020 mjekë dhe infermierë. Shpresoj që ky proces të ecë mbarë. Është jetike që secili prej nesh, sipas fazave të përcaktuara nga institucionet qendrore, të marrim vaksinën Anti-Covid në mënyrë së shpejti që t’i kthehemi jetës normale” tha ndër të tjera Kryetari Gjini.