Republika e Kosoves

Gjakovë

Nisi faza e tretë e projektit pët shtratin e lumit “Krena”

2020/07/13 - 7:39

I tërë projekti për rregullimin e shtratit të lumit Krena dhe shëtitores përreth tij, do të realizohet edhe më shpejtë sesa që është planifikuar.

Sot, në praninë e Kryetarit të Komunës, Ardian Gjini, nisi faza e tretë e këtij projekti.

“Jam tejet i lumtur. Po fillojmë fazën e fundit të këtij projekti, konkretisht segmentit më të gjatë të lumit Krena. Si dy fazat e para, edhe kjo përfshin rregullimin e kanalizimit, shtratit të lumit si dhe shëtitores nga Ura e Taliqit deri tek rruga “Yllka Domi” u shpreh ndër të tjera Kryetari Gjini.