Republika e Kosoves

Gjakovë

Nisin punimet për rregullimin e rrugës “Nënë Tereza”

2020/09/16 - 12:18

Sot, filluan punimet për zgjerimin dhe rregullimin e rrugës “Nënë Tereza”.

Ky projekt do të jetë model për gjithë Kosovën dhe me të do të krenohen të gjithë qytetarët e komunës së Gjakovës.